Parcul nostru auto este format din autoturisme Mercedes Vito şi V Class de 8 +1 locuri, precum şi microbuze Mercedes Sprinter si Trituro cu o capacitate cuprinsa intre 16 si 33 locuri.

De asemenea, oferim transport cu autocare Mercedes Tourismo, avand o capacitate intre 44 si 58 locuri.

Microbuzele noastre sunt de ultimă generaţie şi sunt dotate cu aer condiţionat, încalzire suplimentară pentru pasageri, scaune rabatabile, compartiment de bagaje separată de călători, sistem audio stereo, microfon, ABS, etc.

Preţurile sunt negociabile în funcţie de numărul de kilometri, timpul de staţionare, numărul zilelor de închiriere, numărul de locuri şi de facilităţi.

Transfer aeroport Bucureşti – Otopeni.

Asigurăm serviciul de transfer privat de la sau către aeroport de la hotel sau orice destinaţie din Bucureşti şi Ilfov sau orice alt oraş din ţară.

Închiriere microbuze cu şofer.

Asigurăm transportul persoanelor către orice destinaţie cu microbuze de 16, 20 si 33 locuri cu şofer.

Transport angajaţi.

Serviciul nostru de transport al salarilor şi personalului pe bază de contract este disponibil non stop, indiferent de locatie.

Transport VIP

Asigurăm transportul în cadrul unor evenimente private, conferinţe sau ocazii speciale, diverse ceremonii, precum şi transportul invitaţilor la nuntă, spre hoteluri, restaurant sau cluburi sau orice altă destinaţie aleasă de client.

Transport turistic

Excursii cu plecare din orice oras. Transport ocazional de persoane pentru tururi, excursii, pelerinaje, tabere, teambuilding-uri oriunde în ţară şi străinătate.

Transport intern şi internaţional de persoane la cerere.

Parcul auto pe care il detinem impreuna cu soferii nostri profesionisti va stau la dispozitie in orice calatorie sau itinerariu pe care doriti sa il planificati !

Formular de rezervare

TIPURI DE MICROBUZE