Inchirieri microbuze 8 +1, autocare 50 locuri si vanuri

Parcul nostru auto este format din autoturisme Mercedes Vito si V Class de 8 +1 locuri, precum si microbuze Mercedes Sprinter si Trituro cu o capacitate cuprinsa intre 16 si 33 locuri.

Pe langa inchirieri autocare si microbuze, oferim transport cu autocare Mercedes Tourismo, avand o capacitate intre 44 si 58 locuri.

Microbuzele noastre sunt de ultima generatie si sunt dotate cu aer conditionat, incalzire suplimentara pentru pasageri, scaune rabatabile, compartiment de bagaje separat de calatori, sistem audio stereo, microfon, ABS, etc.

Serviciile de inchiriere vanuri, microbuze si autocare (50 locuri, 8 +1) prezinta preturi negociabile in functie de numarul de kilometri, timpul de stationare, numarul zilelor de inchiriere, numarul de locuri si de facilitati.

Transfer aeroport Bucureşti – Otopeni.

Asigurăm serviciul de transfer privat de la sau către aeroport de la hotel sau orice destinaţie din Bucureşti şi Ilfov sau orice alt oraş din ţară.

Închiriere microbuze cu şofer.

Asigurăm transportul persoanelor către orice destinaţie cu microbuze de 16, 20 si 33 locuri cu şofer.

Transport angajaţi.

Serviciul nostru de transport al salariatilor şi personalului pe bază de contract este disponibil non stop, indiferent de locatie.

Transport VIP

Asigurăm transportul în cadrul unor evenimente private, conferinţe sau ocazii speciale, diverse ceremonii, precum şi transportul invitaţilor la nuntă, spre hoteluri, restaurant sau cluburi sau orice altă destinaţie aleasă de client.

Transport turistic

Excursii cu plecare din orice oras. Transport ocazional de persoane pentru tururi, excursii, pelerinaje, tabere, teambuilding-uri oriunde în ţară şi străinătate.

Transport intern şi internaţional de persoane la cerere.

Parcul auto pe care il detinem impreuna cu soferii nostri profesionisti va stau la dispozitie in orice calatorie sau itinerariu pe care doriti sa il planificati !

Formular de rezervare

TIPURI DE MICROBUZE

Cand stii sigur ca ai nevoie de servicii de inchiriere microbuz sau autocar?

Sa realizezi in ultimul moment ca trebuie sa inchiriezi un autocar cu 50 de locuri sau un microbuz incapator este un lucru destul de neplacut. Apoi, situatia devine problematica daca sunt oameni care depind de aceasta solutie de transport.

Asadar, daca interactionezi cu urmatoarele domenii sau situatii in viitorul apropiat, vei avea nevoie cu siguranta de servicii de inchirieri autocar sau microbuz:

  • Cand ai de planificat o nunta – nuntile au nevoie de solutii de transport eficiente, din motive evidente. ATYC ofera servicii de inchiriere microbuze 8 +1, pentru ca apropiatii mirilor sa calatoreasca in siguranta.
  • Cand organizezi o excursie de-o zi – elevi, studenti, chiar si parinti. Toti pot avea nevoie de transport atunci cand se organizeaza o excursie. In acest sens, iti punem la dispozitie servicii de inchiriere autocar cu 50 locuri la un pret avantajos.
  • Cand se apropie evenimente sportive – echipa favorita joaca in deplasare? Poti fi si tu acolo, alaturi de prieteni sau de galerie daca ai la dispozitie un autocar sau un microbuz de inchiriat.
  • Cand pui la punct o vacanta/calatorie – serviciile noastre de inchiriere van 8 +1 ofera familiilor si grupurilor de prieteni oportunitatea de a calatori sau petrece vacanta impreuna, dupa bunul plac.

Dupa cum poti vedea, exista nenumarate situatii in care poti avea nevoie de un autocar de inchiriat. Solutia simpla si eficienta este sa ai ATYC pe apelare rapida – butonul WhatsApp din aceasta pagina te poate ajuta in aceasta privinta!

Nu ezita sa ne contactezi daca vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre de inchirieri microbuze, autocare si vanuri!