Descopera flota de autorulote, rulote si campervane ATYC!

Descopera flota de autorulote, rulote si campervane ATYC!

Redefineste modul in care iti petreci vacanta!

Flota ATYC iti pune la dispozitie elementul esential pentru o vacanta memorabila – autorulote moderne, cu interior premium, dar mai ales echipate complet pentru aventura.

Selectia noastra include rulote si autorulote de la branduri renumite in industrie – Burstner, Laika, Dethleffs si Sunlight. Fiecare dintre acestea prezinta caracteristicile si functiile care nu trebuie sa lipseasca intr-o calatorie sau vacanta – incalzire, aer conditionat, veranda, echipare speciala vara/iarna si multe altele, in functie de model si configuratie. Alege autorulota potrivita pentru vacanta ta chiar acum!

Cum alegi autorulota, rulota sau campervanul potrivit pentru vacanta ta?

Pentru o experienta inedita, ai nevoie de autorulota potrivita.

Alegerea unei autorulote, rulote sau unui campervan nu este nicidecum usoara. Trebuie sa iei in calcul mai multe aspecte, de la buget la o lista cuprinzatoare de caracteristici si functii pe care ai vrea sa le ai la dispozitie.

Astfel, se poate spune ca alegerea unei autorulote este la fel de importanta ca si planificarea calatoriei. ATYC iti sare in ajutor si iti ofera cateva puncte de sprijin in alegerea rulotei potrivite.

  • Tipul vacantei determina tipul rulotei – vrei sa campezi intr-o zona protejata, sigura, inconjurata de natura pentru mai mult timp sau vrei sa explorezi mai multe zone din Romania sau Europa? Mai exact, trebuie sa stii daca vacanta ta va fi una asistata de facilitatile unui parc de rulote modern sau daca doresti cat mai multa independenta. In cazul din urma, trebuie sa te asiguri ca autorulota inchiriata este echipata complet pentru o asemenea experienta.
  • Vremea si anotimpul trebuie luate in calcul – desi autorulotele sunt deseori numite case cu roti, nu te poti astepta ca acestea sa fie calduroase indiferent de anotimp. Toamna si iarna va fi nevoie de o rulota cu echipare speciala pentru vara si iarna, inclusiv cu incalzire de mare capacitate.
  • Necesitatile de spatiu trebuie indeplinite – o experienta confortabila intr-o autorulota este garantata de prezenta a cat mai mult spatiu disponibil, fie acesta de miscare sau de depozitare. Inghesuiala nu este placuta – nici pentru haine si echipamente, nici pentru oameni. Astfel, daca ai nevoie de o rulota de peste 7m lungime, atunci doar aceasta iti poate oferi experienta dorita.
  • Ruta trebuie analizata in detaliu – daca ai o ruta fixa, trebuie sa analizezi drumurile disponibile si optiunile pe care le ai. Exista rulote de 2.12m latime, dar si de 2.30m – mai exact, acestea din urma vor fi greu de manevrat pe strazile inguste. Incepatorilor li se recomanda autorulote inguste.
  • Lungimea autorulotei este mai importanta decat crezi – exista auto rulote de pana la 7.40m lungime (chiar mai mult uneori). Nu toate parcurile pentru autorulote si locurile de campare sunt concepute pentru astfel de rulote. Din nou, verificarea si analizare rutei este un lucru esential. Nu ai vrea sa ajungi in fata parcului de rulote si sa afli ca nu exista niciun loc care poate adaposti autorulota inchiriata.


  • Totusi, de departe cel mai bun lucru pe care il poti face este sa ne contactezi! Echipa ATYC ofera asistenta completa fiecarei persoane care este in cautarea unui noi mod de a-si petrece vacantele. Suntem aici sa-ti oferim sfaturile si recomandarile care iti pot transforma complet experienta!